Leírás és Paraméterek
A mádi dűlőkre jellemző ásványos illat és ízvilágot megjelenítő. Hárslevelű szőlőfajtából acéltartályos erjesztéssel készített félszáraz fehérbor. Virágmézes, sárgabarackos illatjegyei még jobban kiemelik gyümölcsös karakterét, mely határozottan ásványos utóízben zárul. Fűszeres, enyhén csípős fogásokhoz, szárnyasokhoz, távolkeleti ételekhez ajánljuk.
Szőlőfajta: HárslevelűTermőhely: Mád, Tokaji borvidék
Dűlő: A borvidék több dűlőjének házasítása
Művelésmód: Középmagas kordon
Szüret időpontja: Szeptember
Borkészítés: Kézi szüret után azonnali feldolgozás, egészséges, Botrytis-mentes alapanyag, hőmérséklet-szabályozott acéltartályos erjesztés, nem alkalmazunk hordós érlelést.
Érettségi állapot: Frissen is fogyasztható, 4-6 év érlelési potenciállalrendelkezik.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!